Expertisecentrum

kraamzorg


Een baanbrekend expert in kraamzorg

Aankomende evenementen

Er zijn 9 aankomende evenementen - Pagina 1 / 9

02
apr
2019
Workshop borstvoeding

Workshop Borstvoeding

Locatie: De Bakermat  |  Plaats: Diestsesteenweg 49, 3010 Leuven
Borstvoeding hoe doe je dat? Tips en trics worden gegeven door een ervaren vroedvrouw. Zwangere ouders die zich goed willen voorbereiden op borstvoeding en die niet deelnemen aan de reeks [...]

Powered by iCagenda

Aankomende evenementen

Er zijn 35 aankomende evenementen - Pagina 1 / 35

26
mrt
2019
Babymassage

Babymassage en ontmoeting

Locatie: De Bakermat  |  Plaats: Diestsesteenweg 49, 3010 Leuven
  Baby's hebben behoefte om liefdevol gekoesterd en gestreeld te worden. Een massage kan je kind en jezelf tot rust brengen. Tijdens deze workshop krijg je handige tips om de babymassage goed aan [...]

Powered by iCagenda

Je kind lang voeden in Vlaanderen is geen vanzelfsprekendheid. Slechts een kleine groep moeders geeft langer dan zes maanden borstvoeding. Hiermee zijn zij de uitzondering geworden. Bevestigen de uitzonderingen de regel? Of zijn langvoedsters erg verschillend van kortvoedsters?
De Bakermat, Expertisecentrum Kraamzorg en Praktijk voor Vroedkunde, stelt de resultaten te boek van een grootschalig sociologisch onderzoek dat de succesfactoren voor lang voeden beschrijft en verklaart.
Dit boek is meer dan de cijfermatige rapportering van een bevraging van bijna 2000 voedende vrouwen in Vlaanderen. Moeders komen ook zelf aan het woord en dankzij de nauwe samenwerking met Kind en Gezin krijgen eveneens kansarme gezinnen een forum.

Boek te bestellen bij vzw De Bakermat, Diestsesteenweg 49, 3010 KESSEL-LO, 016 20 77 40, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met vermelding van naam, adres en aantal exemplaren.
Kostprijs 20 Euro, verzendingskosten in België inbegrepen
Te betalen op rek.nr. 734-0276064-11